Português English

The Clubhouse

An award winning clubhouse for members and guests to enjoy

At Espiche Golf we are constantly challenging the stereotypes of the game and our modern, innovative and impressive clubhouse is testament to this.
 
Opened in May 2014, the Espiche Clubhouse is unlike any other and offers a new perspective on how we consider the facilities, amenities and function of a clubhouse.
 
Built into the hillside on the site of an old Algarvian farmhouse, it integrates beautifully into the existing landscape, using stone from the original building to form the outer walls and to maintain an appearance both modern and sympathetic to the local surroundings.
 
Wherever you turn in the Espiche Clubhouse the attention to detail is striking, from the energy efficient features, to the furniture made from reclaimed materials.
 
Architect Nadine Berger's unique and striking design provides terraces and lounges on two levels, a stunning restaurant and bar area, an inner patio garden, changing rooms, a golf shop and reception area.
 
All areas of the Clubhouse provide panoramic views across the entire course and surrounding terrain, making it the perfect place to relax after a great round, and the ideal location for wedding, parties, banquets and celebrations of all kinds.
 
Cutting edge technology and design, combined with our vision of sustainable golf has led to the creation of a space that offers a place to relax, socialise with friends and to enjoy delicious food and drinks within the Gecko Restaurant.
 
Experience the future of golf clubhouses, where we prove it is possible to remain sympathetic to the local surroundings and nature while never compromising on comfort, functionality and style.